O nouă atracţie turistică în Buzău






iulie 2011

Dragă trecătorule prin târgul Buzăului, dacă vei avea curiozitatea ca în peregrinarea ta să traversezi oraşul, efortul tău va fi încununat de o plăcere pe care poate numai Marco Polo să o fi avut-o străbătând lumea cu minunăţiile ei.
La ieşirea dinspre nord, înainte de vestitul pod de la Mărăcineni, unde a descălecat deseori preşedintele Băsescu din elicopter, în anul de restrişte al căderii lui (al podului), se face un drum spre şoseaua de centură, drum care a devenit punct de atracţie turistică.
Este un drum plin de apă, unde a crescut trestie, papură şi orez, lung de câteva sute de metri. În apropiere, un mic întreprinzător vinde sau închiriază leagăne şi balansoare pentru turiştii japonezi care vor dori să contemple aşa minune.
Nişte căruţaşi admiră şi ei cu mâna la gură această idee minunată şi îi aşteptă pe niponi ca să le dea niscaiva suveniruri sau să-i plimbe eco.
Îi invităm pe etnobotaniştii, designerii, sociologii şi edilii din toată lumea să studieze această superbă simbioză dintre clorofilă, apă, art-suavage, rustic, citadin, acest eclectism metafizic aducător de beneficii pentru buzoieni.

 La mai mare!

Voteaza articolul
neinteresant
bun
foarte bun
senzational


  
pollcode.com free polls




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat - Buzău PortALL INclusive

;