Evenimentele săptămânii în Galleria Mall Buzău Buzău - 18.04.2012

Concert CRBL
Super concert marca CRBL
Vineri, 20 aprilie 2012, începând cu ora 20.00, Galleria Mall Buzău vă invită la un super concert marca CRBL.

Accesul este gratuit!


Teatru de păpuși
Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Mall Buzău
Sâmbătă, 21 aprilie 2012, de la ora 16.00, Galleria Mall Buzău și Trupa de teatru pentru copii "Cutia fermecată", vă invită să vizionați piesa de teatru de păpuși "Prostia Omenească", dramatizare după Ion Creangă.
Din distribuție vor face parte actorii Adrian Constantin și Radu Danil. Regia, adaptarea textului, precum și costumele vor fi asigurate de către Adrian Constantin.


Accesul este gratuit!
Așadar, sâmbătă la Galleria Mall Buzău copiii au liber la distracție, iar părinții au liber la shopping!


Tombola iepurașului la Galleria Mall Buzău


În perioada 1-30 aprilie 2012, Galleria Mall Buzău vă invită să cumpărați din magazinele aflate în incinta mall-ului și să depuneți în urna special amenajată bonul de cumpărături însoțit de flyer-ul tombolei, care trebuie completat cu  datele personale de identificare.

Zilnic, veți avea șansa să câștigați zeci de premii, săptămânal un Make Over constând în abonament la fitness, servicii complete de tuns, vopsit, coafat și ținută vestimentară, iar, în data de 20 aprilie, mare premiu ce constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 1000 de lei la magazinul Sprider Stores.Stand Up Comendy la Genova Caffe din Galleria Mall

Joi, 19 aprilie 2012, începând cu ora 20.00, Genova Caffe din Galleria Mall Buzău vă invită la un spectacol de Stand Up Comedy alături de Micutzu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat - Buzău PortALL INclusive

;