Evenimente în Galleria Mall Buzău - aprilie 2012

Vasilache
Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Mall Buzău
 
Sâmbătă, 7 aprilie 2012, de la ora 16.00, în zona dedicată copiilor din Galleria Buzău, actorul Alin Antemir va prezenta piesa de teatru de improvizație pentru copii "Aventurile lui Vasilache".

Accesul este gratuit!
Așadar, sâmbătă la Galleria Mall Buzău copiii au liber la distracție, iar părinții au liber la shopping!



Club Arruna
Concert de hip-hop la Club Arunna din Galleria Mall

Joi, 5 aprilie 2012, începând cu ora 22.00, Club Arunna din Galleria Mall Buzău vă invită la un recital de hip-hop cu Dragonu, Flou rece și Dj Albu.

Warm-up și afterparty alături de 4La Bong.


Tombolă

Tombola iepurașului la Galleria Mall Buzău


În perioada 1-30 aprilie 2012, Galleria Mall Buzău vă invită să cumpărați din magazinele aflate în incinta mall-ului și să depuneți în urna special amenajată bonul de cumpărături însoțit de flyer-ul tombolei, care trebuie completat cu  datele personale de identificare.

Zilnic, veți avea șansa să câștigați zeci de premii, săptămânal un Make Over constând în abonament la fitness, servicii complete de tuns, vopsit, coafat și ținută vestimentară, iar, în data de 20 aprilie, mare premiu ce constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 1000 de lei la magazinul Sprider Stores.



Atelier vopsit ouă
Atelier vopsit ouă și pictat coșuri de lut!

Sâmbătă, 7 aprilie 2012, începând cu ora 13.30 Galleria Mall Buzău invită toți copiii, alături de părinți, bone sau bunici, să-și dezvolte abilitățile creative în cadrul Atelierului de vopsit ouă și pictat coșuri de lut.

La acest atelier fiecare participant va învăța să picteze pe un ou de lemn și pe un coș din ceramică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat - Buzău PortALL INclusive

;