Evenimentele săptămânii în Galleria Mall Buzău Buzău - 07.03.2012

Motanul încălțat
Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Mall Buzău
Sâmbătă, 10 martie 2012, de la ora 16.00, Trupa de teatru pentru copii "Cutia fermecată" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Buzău, piesa de teatru de păpuși "Motanul Încălțat", dramatizare după Charles Perrault.
Piesa va fi interpretată de actorii Radu Danil și Adrian Constantin, acesta din urmă asigurând și regia, costumele, precum și adaptarea textului.

Accesul este gratuit!
Așadar, sâmbătă la Galleria Mall Buzău copiii au liber la distracție, iar părinții au liber la shopping!


Scrisoare pentru mam
 "O scrisoare pentru mama", o campanie inedită la Galleria Mall Buzău
În perioada 1-11 martie 2012, Galleria Mall Buzău vă invită să participați la campania-concurs "O scrisoare pentru mama".
În zona special amenajată de la parter, vizitatorii Galleria Mall pot scrie o scrisoare adresată mamei pe care apoi să o posteze pe "Panoul Iubirii". Cea mai frumoasă și originală scrisoare va fi premiată de organizatori cu marele premiul ce constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 1.000 de lei.
Accesul la concurs este gratuit, nefiind condiționat de limită de vârstă sau de alte criterii.

Paula Seling and ba
Paula Seling and Band în recital la Galleria Mall Buzău
Duminică, 11 martie 2012, începând cu ora 19.30, Galleria Mall Buzău vă invită la un recital extraordinar marca Paula Seling and Band (Radu Bucura - tobe, Dan Bourosu - chitară, Victor Bourosu - claviaturi, Daniel Pirici - chitară bass, Larisa Borza și Andreea Moldovan - backing vocals).
Concertul va fi precedat, începând cu ora 19.00, de Festivitatea de premiere a concursului de interpretare FrancoChanson (concurs ce se va desfășura în cursul zilelor de 10-11 martie 2012 la Sala Consiliului Județean Buzău), precum și de Festivitatea de premiere a concursului "Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama".


Complete Make Over
Galleria Mall Complete Make Over
Galleria Mall Buzău oferă săptămânal: un pachet complet de servicii la Salonul Eden Style, o săptămână de fitness la ProZone, precum și o ținută completă de la magazinele din Galleria Mall în cadrul campaniei "Complete Make Over"
Toți cei ce cumpără din magazinele aflate în incita mall-ului și depun în urna special amenajată bonul de cumpărături însoțit de flyerul campaniei, pot câștiga săptămânal unul din premiile puse la bătaie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat - Buzău PortALL INclusive

;