Dan Diaconescu a sosit la Buzău pentru inaugurarea Centrului Antifraudă

20 Martie 2012

PP DD face furori la Buzău
Isterie la Buzău cu prilejul sosirii lui Dan Diaconescu, președinte al Partidului Poporului DD, pentru inaugurarea ”Centrului Antifraudă”.
Acesta a descins, urmat de câțiva membri din stafful de la București, din celebrul Rolls Royce alb. Printre însoțitori s-a remarcat organizatorul filialei Buzău a partidului, Eduard Dumitrescu.

O ambulanță SMURD era amplasată în apropiere și o mașină a poliției supraveghea discret mulțimea entuziastă.
Mașina ”bietului” DD
Garcea din Buzău și șoferul lui Diaconescu
 Când Diaconescu s-a îndepărtat de limuzina somptuoasă, a coborât și șoferul să fumeze o țigară. După maxim un minut a fost abordat de un polițist. Acesta din urmă i-a cerut să tragă mașina mai în față nedându-și seama că este foarte lungă, acesta fiind motivul pentru care ocupa o bandă și jumătate, pe bulevardul Unirii Sud, în apropierea magazinului Boromir. Acest fapt a stârnit amuzamentul celor din jur.

În acest timp, mulțimea continua să-l ovaționeze pe OTVistul șef, care a încercat să dea mâna cu cât mai mulți dintre simpatizanți, luând și copii în brațe spre deliciul părinților.

Toate acestea în acordurile cântecului ”România, trezește-te!”

Inaugurarea Centrului Antifraudă Buzău
Ce va mai fi, vom vedea. Ironia sorții sau poate cine știe, nimic nu a fost întâmplător în ceea ce privește alegerea locului de amplasare a acestui Centru Antifraudă, peste drum, din fața sediului PSD Buzău, un grup încruntat privea acest exotic spectacol electoral.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat - Buzău PortALL INclusive

;