Iron Sky - Filmul pe care Hollywoodul n-ar avea niciodată curaj sa-l facă

Filmul pe care Hollywoodul n-ar avea niciodata curaj sa-l faca: de ce a strans trailerul 6 milioane de vizualizari intr-o saptamanaSaptamana trecuta comedia SF Iron Sky a fost atractia principala a Festivalului de Film de la Berlin unde a vandut biletele in timp record. Pana si Brad Pitt si Angelina Jolie s-au ingramadit sa vada pelicula promovata ca "filmul pe care Hollywoodul nu ar avea curaj sa-l faca."
Iron Sky

Povestea sa e una nebuna, insa productia realizata in colaborare de nemti si finlandezi a reusit sa ajunga  filmul care a starnit cel mai mult buzz la Festivalul de Film de la Berlin iar studiourile Entertainment One  il vor aduce in America.

Pelicula este o parodie plina de umor negru despre nazisti care au trait timp de 70 de ani pe partea intunecata a Lunii de unde au urmarit planeta si s-au pregatit pentru un atac de proportii ca sa o recucereasca.

Ca o curiozitate din bugetul de aproximativ 10 milioane de dolari al filmului, un milion a fost strans din donatiile facute de fani pe net. Acestia au fost implicati pe tot parcursul productiei in diverse aspecte ale realizarii peliculei care au mers pana la crearea uniformelor purtate de nazisti.

Pe Youtube intr-o saptamana trailerul de la Iron Sky a strans peste 6 milioane de vizualizari si a depasit trailerele unor productii hollywoodiene cu greutate ca The Amazing Spiderman sau Battleship.  Iron Sky este cel mai scump film creat de finlandezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat - Buzău PortALL INclusive

;