Vând telefon Sony Ericsson P1i stare perfectă, multiple accesorii

Vand telefon business Sony Ericsson P1i pentru pretentiosi.Telefonul nu este codat, este cumparat de la Vodafone si are cutia completa (incarcator, cablu date, card de 512 GB, desk stand, husa, casti, GPS Way Finder Navigator). Sunt primul proprietar.
Sony Ericsson P1i
In plus, i-am cumparat accesorii suplimentare: incarcator de masina, card memorie Sandisk de 4GB. Telefonul este in stare perfecta de functionare si electronic si mecanic (toate tastele, rotita de scroll si Enter si touchscreen-ul sunt functionale).
Pentru cine nu-l cunoaste, SE P1 este  un exemplar extraordinar pentru business.
Poate vizualiza si edita fisiere Word, Excel si Power Point.Poate vizualiza fisiere PDF (functie wrap: iti rearanjeaza textul, astfel incat sa intre tot in ecran ca sa nu mai faci scroll stanga dreapta).
Sony Ericsson P1i stare perfectă, multiple   accesorii
Tastatura QWERTY unica, te ajuta sa introduci texte repede si bine. P1 are o functie de invatare si adaugare automata in dictionar a cuvintelor noi.
Are un Calendar extraordinar. Atunci cand vrei sa introduci o intalnire noua si vrei sa alegi ziua, P1 iti arata o luna intreaga ca sa poti alege si in functie de data dar si de ziua din saptamana. Nokia nu are asa ceva.
Agenda este legata de Calendar atunci cand vine vorba de zilele de nastere (exact ca la Outlook pe PC sau la Win Mobile de la 6.5.3 in sus). Practic, atunci cand completezi data de nastere a cuiva in Agenda, apare automat si in Calendar. Cand vrei sa o cauti o gasesti repede in Agenda, iar cand soseste ziua de nastere Calendarul te anunta. Nokia nu are asa ceva.
Poti avea mai multe Calendare intr-unul singur (personal, business etc.).
Istoric apeluri: pe 3 luni !!! La Nokia sunt doar ultimele 20 din fiecare categorie.
Din punct de vedere ergonomic P1i iarasi este unic. Are si tastatura full qwerty, are si touchscreen, dar si rotita de Scroll si Enter.

Pret: 250 lei
Contactati-ma la tel.: 0723619400

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat - Buzău PortALL INclusive

;